Makazicama zatresao mrežu Voždovca

Majstorija Kosovića

Makazicama zatresao mrežu Voždovca

D. Vejo

U okviru 26. kola Super lige Srbije fudbaleri Partizana su na svom stadionu pred praznim tribinama savladali Voždovac rezultatom 3:0 (2:0). Meč je obilježio pogodak mladog veziste crno-bijelih Nebojše Kosovića, koji je popularnim makazicama zatresao mrežu protivnika i tako postavio konačnih 3:0.

Gol koji se rijetko viđa a postižu ga ni više ni manje nego mladići koji nastupaju u timovima kao što su Partizan, Vojvodina i Crvena zvezda. Nakon Clea i Ožegovića na red je došao i Nebojša Kosović. Mlada nada Partizana je u meču protiv Voždovca na ekefektan način zatresao mrežu. Nažalost, aplauze je dobio samo od stručnog štaba i igrača jer navijača nije bilo zbog kazne koju je dobio klub.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi