Ilić: Nadamo se dobrim rezultatima u nastavku
foto:google

Partizan krenuo u pohod na nove pobjede

Ilić: Nadamo se dobrim rezultatima u nastavku

D. Vejo

Partizan je u okviru 25. kola Super lige Srbije savladao Radnički iz Niša rezultatom 0:1 i tako upisao prvu proljetnu pobjedu u šampionatu. Strijelac pobjedonosnog pogotka je bio veteran tima, Saša Ilić čiji bi gol mogao nagovjestiti bolje dane tima iz Humske.

Konačno su nakon dva poraza uspjeli da zabilježe pobjedu i izabranici Ivana Tomića. Crni niz je prekinut zahvaljujući najstarijem članu crno-bijele ekspedicije. Da li je ovaj trijumf tima iz Humse vijesnik dobrih partija u proljetnom dijelu komentarisao je kapiten tima.

"Ne bih da pričam o golu. Više bih pohvalio akciju koja je prethodila istom. Bitna su tri boda i idemo dalje. Nadamo se da ćemo u nastavku pružati dobre partije i ostvariti na kraju što bolji učinak. Moramo vratiti navijačima koji nas stalno bodre dobrom igrom na terenu", rekao je za tamošnje medije Saša Ilić.

Pobjedu u Nišu je iza njih, glavu okreću narednom meču.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Bilo prošlo, uzeli smo tri boda i idemo dalje. Teren nam nije iša na ruku da ostvarimo zacrtani plan igre ali uspjeli smo. Ova pobjeda ništa neće značiti ukoliko ne nastavimo tako", dodao je kapiten.

U narednom kolu fudbaleri Partizana na svom stadionu dočekuju Voždovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi