"Maksimalnim angažmanom želimo do pobjede"

Mladi Zmajevi dočekuju Crnu Goru

"Maksimalnim angažmanom želimo do pobjede"

S. Mlaćo
Za dva dana mladi reprezentativci Bosne i Hercegovine će na „Grbavici“ dočekati Crnu Goru u utakmici kvalifikacija za Euro 2023.

Trener u stručnom štabu naše mlade selekcije, Edim Hadžialagić očekuje pozitivan rezultat, iako su  naši momci u proteklim utakmicama igrali veoma loše. 

„Analizirali smo prošli meč, kao i narednog protivnika. Danas ćemo odraditi jedan trening u Zenici, a sutra na Grbavici nakon čega ćemo imati jasnu sliku ko će nastupiti protiv Crne Gore. Nažalost, ostali smo bez dva igrača, Bašića i Barišića koji će nam nedostajati. Bez obzira na to, očekujemo da pružimo bolju igru u odnosu na meč sa Švedskom i nadam se da ćemo borbenošću i maksimalnim angažmanom svih momaka koji istrče na teren doći do pobjede.“

Reprezentativac Andrej Đokanović je izjavio:

„Svima nam je žao zbog rezultata u Švedskoj, ali mi moramo taj meč ostaviti iza nas i kvalitetno se pripremiti za Crnu Goru. To je ekipa koju dobro poznajemo i sigurno da će i taj meč biti zahtjevan. Mi moramo pokazati da smo bolji i daćemo sve od sebe da u narednom meču dođemo do pobjede. Ova generacija ima kvalitet i to ćemo pokazati u utorak.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi