Maksimović: Rasterećeno do dobrog rezultata

Pomoćni trener Borca

Maksimović: Rasterećeno do dobrog rezultata

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi 8. kola Lige za opstanak BH Telekom Premijer lige BiH. 

Borac je gost Viteza. Obje ekipe znaju svoju sudbinu. Domaćin ide u niži rang dok su crveno – plavi obezbijedili opstanak u eliti. Biće ovo četvrti duel ove dvije ekipe ove sezone. Oba duela na Gradskom stadionu u Banjaluci Borac je dobio sa minimalnih 1:0, dok je jedini duel u Vitezu završen bez golova.

"U ekipi se osjeti jedno veliko olakšanje kako smo izborili opstanak. Šef će u naredna tri duela pružiti šansu mlađima da vidimo na koga možemo računati u narednoj sezoni. Idemo tamo da se nadigravamo i napravimo dobar rezultat", rekao je Marko Maksimović, pomoćni trener Borca.

Što se kadrovske situacije tiče, šef struke crveno – plavih Darko Vojvodić nema problema sa suspendovanim igračima. Pored duže vrijeme odsutnih Trkulje, Dujakovića i Kondića, protiv Viteza neće nastupiti ni Lučić, koji je obnovio povredu, te Glišić takođe zbog povrede i Janičić, zbog privatnih obaveza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Idemo rasterećeni u Vitez i daćemo sve od sebe da trijumfujemo, ako ništa onda zbog nas samih i zbog ovog kluba", kategoričan je vezista Mahir Karić.

Utakmica Vitez - Borac igra se sutra na Gradskom stadionu u Vitezu. Početak je zakazan za 17.00 časova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi