Njemački junak priznao: Inter je moj san

Postigao gol odluke protiv Holandije

Njemački junak priznao: Inter je moj san

Prvu pobjedu u sklopu kvalifikacija za Euro 2020. Nijemci su ostvarili u Amsterdamu savladavši Holandiju sa 3:2.

Posljednji i ujedno odlučujući gol na utakmici postigao je Nico Schulz u sudijskoj nadoknadi drugog poluvremena i tako postao junak Elfa, a sjajna partija koju je pružio, očekivano, nije prošla nezapaženo.

Dan nakon utakmice Schulzovo ime se već počelo dovoditi u vezu s brojnim velikanima, no ako pitate njega, nije tajna u koji bi klub želio preći nakon što se završi njegova epizoda u Hoffenheimu.

"Igranje na najvišem mogućem nivou je moj san, a Inter je klub koji je u mojim snovima", priznao je ovaj 25-godišnji defanzivac, pa potom dodao:

"Ipak, ja sam veoma miran, već sam u velikom klubu kakav je Hoffenheim i veoma sam sretan ovdje. Bit ću sretan i da me ne prodaju", poručio je Schulz.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Schulz je ove sezone za Hoffenheim, računajući sva takmičenja, odigrao ukupno 31 utakmicu i pritom postigao dva pogotka uz sedam asistencija.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi