Malcom napustio Barcelonu i potpisao za Zenit, a onda ga Roma ismijavala na Twitteru

Odmah se oglasili iz rimskog kluba

Malcom napustio Barcelonu i potpisao za Zenit, a onda ga Roma ismijavala na Twitteru

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Malcom nakon samo godinu dana odlučio je napustiti Barcelonu.

Malcom je za katalonski klub potpisao prošlog ljeta kada je došao iz Bordeauxa, ali se nije uspio nametniti Ernestu Valverdeu. Nakon što mu je postalo jasno da ni naredne sezone neće imati veliku minutažu odlučio je da napusti klub.

Brazilac je jučer zvanično potpisao za ruski Zenit i to ugovor na pet godina. Od njegove prodaje Barcelona će odmah dobiti 40 miliona eura, dok će pet miliona eura biti uplaćeno kroz razne bonuse.

Odmah nakon što je ovaj transfer potvrđen oglasila se i Roma u koju je Malcom trebao preći prošlog ljeta. Tada je sve dogovorio s Vučicom i krenuo za Rim, ali se predomislio kada je Barcelona poslala ponudu za njega.

Malcom je odlučio izabrati Barcelonu i poručio je da ide u veliki klub i da nije mogao to da odbije, ali godinu dana kasnije Roma je dobila šansu za "osvetu".

Rimski klub se oglasio na Twitteru nakon što je Zenit potvrdio dolazak Malcoma, te su odlučili da se narugaju brazilskom igraču.

"Itekako smo ponosni što si bio s nama Malcome. Sada idi i pokaži svoju veličinu u ruskoj ligi. Sretno ti u Zenitu", poručili su iz Rome.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

xavi26
Ismijala?!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi