Neymar nastavio "rat" s čelnicima PSG-a

Odbio razgovor

Neymar nastavio "rat" s čelnicima PSG-a

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar još uvijek je meta špekulacija da će ovog ljeta napustiti PSG.

Saga oko Neymara traje već sedmicama kada je namjerno kasnio na pripreme PSG-a za novu sezonu, te navodno javno rekao čelnicima kluba da se želi vratiti u Barcelonu.

Neymar je prije tačno dvije godine potpisao za PSG za rekordnih 222 miliona eura, ali se očito pokajao što je napustio Barcelonu jer je shvatio da to nije bio baš pametan potez.

Već sedmicama se špekuliše da će se Neymar vratiti u Barcelonu i da na sve načine pokušava natjerati čelnike PSG-a da ga prodaju. Otkako je stigao na pripreme redovno trenira s ekipom, ali i dalje odbija da igra u prijateljskim mečevima.

Katalonski Sport objavio je jutros na svojoj naslovnoj strani da se nastavio "rat" Neymara i čelnika PSG-a jer je odbio razgovarati s njima, te je još jednom jasno poručio da želi da ga prodaju Barceloni. Navodno, Parižani gube strpljenje s njim i konačno bi u narednim danima trebali donijeti odluku oko Neymarove budućnosti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Fotografija Barça BiH.

PSG danas igra protiv Rennesa utakmicu francuskog Superkupa, a u sastavu neće biti Neymara koji ima suspenziju iz prošle sezone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi