Fonseca govorio o Džeki: I tijelom i dušom je s nama, nisam vidio nijedan signal da nije tako

Trener Rome

Fonseca govorio o Džeki: I tijelom i dušom je s nama, nisam vidio nijedan signal da nije tako

Trener Rome Paulo Fonseca govorio je nakon jučerašnje utakmice protiv Peruggie o bh. napadaču Edinu Džeki.

Džeko se već sedmicama povezuje sa prelaskom u Inter, ali bez obzira na to Fonseca još uvijek računa na njega te ga je i jučer uvrstio u startnu postavu.

Džeko je na pomenutom meču, kojeg je Roma dobila sa 3:1, postigao i pogodak, a nakon susreta trener Rimljana je rekao da je on još uvijek njihov igrač i da je potpuno skoncentrisan na tim.

"On je ovdje s nama, naš je fudbaler. Mogu samo da kažem da je radio vrlo dobro i vrlo naporno. Nisam vidio nijedan signal od njega koji bi rekao da nije predan i tijelom i dušom, a to tražim ne samo od njega već od svakog igrača", rekao je portugalski stručnjak.

Kako sada stvari stoje, Džeko je daleko bliži tome da ostane u Rimu obzirom da se bliži i početak sezone, ali treba ipak sačekati još neko vrijeme jer u fudbalu se nikada ne zna.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijanski mediji su nedavno izvještavali da je Inter odustao od Džeke i Lukakua zbog prevelikih zahtjeva od strane Rome i Manchester Uniteda pa se navodno okrenuo Edinsonu Cavaniju.

Ipak, jučer se pojavila i informacija da je Dijamant odbio produžiti ugovor sa Romom. Podsjetimo, aktuelni mu ističe narednog ljeta pa je ovo posljednja prilika za Rimljane da nešto na njemu i zarade.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AnijakManjo
Za dva sata ce te napisat, kako je obukao dres Intera.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi