Maldini govorio o budućnosti Rebića i Ibrahimovića u Milanu

Obojica oduševili na San Siru

Maldini govorio o budućnosti Rebića i Ibrahimovića u Milanu

Edmir Škorić

Direktor Milana Paolo Maldini govorio je o Anti Rebiću i Zlatanu Ibrahimoviću.

Hrvatski napadač je u sjajnoj formi u 2020. godini i postigao je već šest golova u Seriji A, posljednji sinoć protiv Fiorentine (1:1) u Firenci.

"Rebić je na dvogodišnjoj posudbi s nama, tako da će sigurno biti ovdje i iduće sezone, a tek onda ćemo vidjeti što će se dogoditi", rekao je Maldini.

Šta će se desiti s Ibrahimovićem?

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U Ibrinom ugovoru od šest mjeseci ubačena je klauzula prema kojoj se on automatski produžuje ako Milan osigura nastup u Ligi prvaka, a ako ne uspije, onda ćemo naravno sjesti i razgovarati s njim. Ibra je uvijek za razgovore, da nije ne bi ni došao ovdje".

Kao i Rebićev, tako se i Ibrahimovićev dolazak uveliko isplaćuje Milanu. Klub je naprosto oživio povratkom Ibre, koji je razdrmao tim, a Rebić golovima, kao i naš Asmir Begović nekim sinoćnjim odbranama, pokazao da uprava kluba zna šta radi.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi