Maldini obradovao navijače Milana: Dogovorili smo sve, ostaje samo da potpiše

Francuz ostaje

Maldini obradovao navijače Milana: Dogovorili smo sve, ostaje samo da potpiše

E. Škorić

Sportski direktor Milana Paolo Maldini saopštio je radosnu vijest za navijače tog kluba.

Prije derbija s Juventusom koji je odigran na San Siru, Maldini je novinarima rekao da će Theo Hernandez u narednim danima potpisati novi ugovor.

"Theo Hernandez produžit će ugovor sljedećih dana. Postigli smo dogovor, samo je pitanje vremena kada ćemo da potpišemo", rekao je Maldini.

Sjajni francuski bek potpisat će ugovor na pet godina i on je trenutno jedan od ključnih igrača drugoplasirane ekipe Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hernandez je doveden iz Real Madrida u ljeto 2019. godine za samo 15 miliona eura, a za Rossonere je u ovoj sezoni dao četiri gola uz pet asistencija na 18 mečeva.

U Milanu ne žele da im se dese ponovo Hakan Calhanoglu i Gianluigi Donnarumma, koji su odbili nove ugovore i prešli u Inter, odnosno PSG, dok je sve izvjesnije da će i Franck Kessie na ljeto napustiti klub bez odštete jer odbija da produži ugovor.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Moj Hernandeze bjezi negdje iz Milana.Unovci svoj talenat.Tu propadas.Kad se kvalifikuju u ligu prvaka budu kanta za nabijanje.Nije to onaj stari Milan nazalost :(
1 19
Bezbeli22
Nevjerovatno kako milan radi "dobar" posao, svaka naša domaćica koja nema veze sa fudbalom bi ovo troduplo bolje! Ljetos bez obeštećenja kao slobodni igrači Donaruma i Čalkanoglu, a sad i Kesi. Pa mogli su za ovu trojicu uzeti minimalno 100 miliona u trku bez problema.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi