Maldinijev sin briljira u dresu juniora Milana

Tradicija se nastavlja

Maldinijev sin briljira u dresu juniora Milana

Endin Čaušević

Porodica Maldini je zaštitni znak ovog kluba, a uskoro bi za prvi tim mogao zaigrati sin legendarnog Paola Maldinija.

Maldini je igrač s najviše odigranih utakmica u dresu Milana u historiji, a o tome kakav trag je ostavio u ovom klubu ne treba trošiti riječi. Prije toga dres ovog kluba nosio je njegov otac Cesare Maldini, ali tu se tradicija neće zaustaviti.

Na pravom putu ka prvom timu je Daniel Maldini koji je trenutno član juniorskog tima. Ovaj 18-godišnjak igra u veznom redu i velika je nada Rossonera.

Daniel Maldini je briljirao jučer kada je postigao dva gola u pobjedi Milana protiv Spezije u Primaveri. Ove sezone nije se mnogo naigrao, ali sada je konačno dobio šansu i pokazao je svoj kvalitet.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On s Milanom ima ugovor do ljeta 2021. godine i očekuje se da naredne godine debituje za prvi tim ukoliko nastavi pružati dobre partije. Sigurno da Cesare i Paolo mogu biti ponosni na njihovog nasljednika.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
:))) makar nije tekst o zenama sto pokazuju svoje tijelo na stadionima mogli bi i vise ovakhvih tekstova
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi