Šokirani odlukom da im se uskrati licenca za PLBiH

Iz Mladosti ne odustaju, slijedi pravna borba

9

Komentari (9)

Hamid
Dva kluba izbaciti iz lige, sto je previse previse je
starmac
Gonite bagru i do STRASBURA ako treba.Ovo mora prestati.Ovaj VICE je ZLO kao i DODIK.To je ista krv.MLADOST do POBJEDE.
bk123
Čitam komentare u vezi ove odluke s Mladosti i licence i stalno mi u oči upada jedna stvar. Žao mi je Mladosti šta se dogadja ali žalije mi je naše budućnosti, mi se još uvijek prepucavamo o tome što je Vico Srbin i što forsira RS i stvara se revolt kad dodje novi predsjednik iz federacije možda će forsirati možda Slobodu, Sarajevo bilo koga...nije bitno pa će se onda opet stvoriti revolt u RS pa će opet oni čekati novog predsjednika pa opet iznova. Ljudi moji dok ne počnemo kritikovati djela i nedjela nećemo naprijed. Trebamo jednom za svagda prerasti dječije bolesti nećemo vječno čamiti u blatu dok ostali idu naprijed...treba nam totalni reset. Treba nam vodstvo saveza iz vana neke neutralne strance dovesti da uvedu red,rad i disciplinu
bk123
Sve suspendirati, zabraniti reprezentaciji igranje bilo kakvih utakmica, klubovima zabraniti medjunarodne utakmice i prijateljske i izbaciti iz Europe. Dok se ne dogodi nešto tako konkretno i surovo samo će mo ovo promatrati. Treba nešto da uzdrmao temelje...
Chico
Najgori su mediji iz Sarajeva. Za sta su se oni prodali Vici Zeljkovicu ????? Svi redom sute na najveci cirkus fudbalski od 1945. godine. Srpski klub prvak, dva srpska kluba mimo terena spasise od ispadanja. Da Bog da nam reprezentacija bila najgora u Europi, znam da pi**e sutite samo zbog repke.
Mowzilla
Ma kakva FIFA i UEFA, zna se od koga svi drhte, CAS-u treba predati slucaj!
K79
Mladost ostaje u ligi definitivno !!!
MLADOST
Na sudu priložiti i snimak razgovora čelnika FSBiH gdje nas ucjenjuju da moramo pobijediti Velež ili ćemo ostati bez licence. UEFI više ništa (ostali snimci) i ne treba da bi suspendovali savez.
Adriano
Nemojte se predavati. Sretno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.