Veliko nevrijeme u BiH: Voda prijeti da poplavi stadion, derbi pod velikim upitnikom

Obilne padavine stvorile probleme

Veliko nevrijeme u BiH: Voda prijeti da poplavi stadion, derbi pod velikim upitnikom

H. Zilić

Poplave su stvorile ogromne probleme širom Bosne i Hercegovine.

Dramatična situacija je i u Kaknju. Voda je doškla do kuća, ali i u opasnosti je stadion FK Mladost u Doboju kod Kaknja.

Voda je sve bliža stadionu i ovo će biti duga noć za stanovnike Doboja kod Kaknja, obzirom da se sutra trebao igrati derbi Prve lige FBiH između Mladosti i Rudara iz Kaknja.

Prema posljednjim informacijama koje je dobio naš portal, utakmica će biti najvjerovatnije odgođena, a više informacija će se znati ujutro.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trenutno velika briga je da voda ne uništi stadion preko noći, a ono što mogu biti ohrabrujuće vijesti je činjenica da su padavine u manjem intezitetu nego prethodnu noć.

U našoj fotogaleriji možete vidjeti trenutno stanje u Doboju kod Kaknja.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Derbi? Lol. Igraju osmi i predposljednji i vi govorite o derbiju? Možda gradski derbi, da se radi o gradu. Ovako, samo utakmica dva federalna prvoligaša
3 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije