16

Komentari (16)

irnes4
Jedino sto ce barsi bit ****no kad dodju tekme sa timovima iz vrha bice guravo ,toplo hladno igraju
bazaorao
Zar još postoji taj klub?
AmellemA
V. O. C. na aparatima.
Vienner
Golman igrac utakmice Ter Stegen
miki30
Ja neznam ovi Barcelonini navijači kakvi su? Do neki dan pljuju Ter Stegena kao katastrofa golman, sad ga dižu u nebesa. Koliko ih je ovaj tip samo puta vadio i u prošlosti a sad im ko fol nevalja, žele ga se rješiti. Nedo bog nikom takve navijače.
Klicko
@miki30 MiA SaN MiA.Ništa me više ne zanima
Klicko
@miki30 mašala,kakav si ti?
YouTalkinToMe
Da nema objava o barceloni, ti nikada i ne bi napisao komentar. Kakvi su to navijači bayerna kad ih više interesuju objave o drugim klubovima. Pogotovo tebe nešto posebno bole objave o barsi, messiju i ronaldu, momentalno se upališ.
Miskee
Tako i treba. Imas like
user1622267171
31, a ne 30 bodova, šta je točno jeste činjenica da zaostaju sad samo bod za Ath. Madridom. Čak i vaša tabela to pokazuje, al valjda teško provjeriti...
user1606950187
Ter stegen Sta skide lik
Bulle
Uh kako loptu zadržavaju, spasi ih Ter na kraju
Klicko
De Jong>Benzema 100%
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti