Emocije naviru: Malmo se emotivnom porukom oprostio od Anela Ahmedhodžića

Objavili na zvaničnoj stranici

Emocije naviru: Malmo se emotivnom porukom oprostio od Anela Ahmedhodžića

Eldar Ganibegović

Anel Ahmedhodžić novi je fudbaler Bordeauxa.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine u francuski klub odlazi kao posuđen igrač Malmoa do kraja sezone, nakon čega će Bordeaux morati otkupiti njegov ugovor.

Njegov dosadašnji klub, s kojim je osvojio dvije titule prvaka Švedske i stekao status mladog reprezentativca Švedske i A reprezentativca Bosne i Hercegovine, emotivnom se porukom uz videozapis oprostio od njega.

"Možda se uskoro vidimo, možda za deset godina. Bilo kako bilo, vidimo se opet Anele", napisali su iz Malmoa.

Vi ses kanske snart. Vi ses kanske om tio år. Oavsett så ses vi igen, Anel 💙

Posted by Malmö FF on Tuesday, February 1, 2022

Podsjetimo, 22-godišnji defanzivac karijeru je počeo upravo u Malmou, bio je u Engleskoj u ekipi Nottinghama, vratio se u Malmo, igrao na posudbi u danskom Hobrou, a od januara 2020. neizostavan je član prve postave švedskog prvaka.

Za reprezentaciju BiH debitovao je u oktobru 2020. godine u baražu protiv Sjeverne Irske, a do sada je skupio 12 nastupa i postigao jedan pogodak.

Top Komentari

Mele
Sretno Anele, do Psg uskoro da doguras svojim igrama..
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi