Malouda saznao da je otpušten iz kluba preko - Twittera?!

Za rubriku vjerovali ili ne...

Malouda saznao da je otpušten iz kluba preko - Twittera?!

S. Grebović

Možda ste ga zaboravili, ali francuski internacionalac Florent Malouda i dalje se bavi aktivnim igranjem fudbala, najsvijetlije trenutke svoje karijere proveo je u dresu Chelseja sa kojim se 2012. okitio titulom prvaka Evrope.

Malouda je pored titule prvaka Starog kontinenta sa klubom iz Londona osvojio i jedan Premiership, tri trofeja FA kupa, kao i dva naslova pobjednika engleskog Super kupa.

Nekadašnji reprezentativac Francuske je pored Plavaca u svojoj bogatoj karijeri nastupao za Chateauroux, Guingamp, Lyon, Trabzonspor, Metz, Dynamo Delhi, Wadi Deglu i Differdange, ali je u svom posljednjem klubu do sada Zurichu doživio vrlo čudnu stvar.

Naime, Malouda je za raskid ugovora sa švicarskim klubom saznao preko Twittera, recipliravši na objavu tog kluba o prekidu saradnje sa njim riječima "Stvarno smo raskinuli? Nisam znao...".

Izgleda da ga niko iz kluba nije obavjestio o ovoj odluci, pa će tako 38-godišnji fudbaler morati da potražiti novu sredinu.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti