Mamić izjavom pokazao koliko cijeni Hodžića
FOTO: EPA

Samo riječi hvale za bh. napadača

Mamić izjavom pokazao koliko cijeni Hodžića

Adnan Beganović

Fudbaleri aktuelnog hrvatskog prvaka Dinama pripremaju se za nastavak sezone u kojem će njihovu dominaciju pokušati prekinuti Rijeka i Hajduk.

Zagrebbački Modri su prvi dio sezone okončali na čelu tabele, a dobre igre u Dinamovom dresu pružao je i naš reprezentativac Armin Hodžić.

Međutim, i pored toga nekadašnji napadač Željezničara nema zagarantovano mjesto u timu, a kolege iz Hrvatske koje prate Dinamo smatraju da će se upravo za mjesto u napadu voditi velika borba između Hodžića i čileanskog reprezentativca Angela Henriqueza.

A, da će borba za prvog napadača Dinama biti neizvjesna pokazuje i izjava trenera Zorana Mamića koji ipak malu prednost daje bh. napadaču.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ko će predvoditi napad? Zavisi protiv koga igramo, kakav je protivnik, nije isto HNL ili Evropa. Možda je Hodžić malo ispred, ali doista će ove pripreme pokazati ko će dobiti prednost. Rekao bih ovako, Henriquez je "killer, a Hodžić je "fudbaler", izjavio je Mamić za zagrebačke Sportske novosti.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi