Mamić: Potajno sam se i nadao čudu

Dinamo savladao Arsenal

Mamić: Potajno sam se i nadao čudu

Edmir Škorić

Zagrebački Dinamo priredio je senzaciju pobijedivši Arsenal na Maksimiru s 2:1.

Modri su bili apsolutni autsajderi, ali su uspjeli da s igračem više ipak dođu do pobjede nad slavnim londonskim klubom.

''Presretan sam. Nakon dugo vremena Dinamo je pobijedio jednu ovako jaku europsku momčad. Teško se sad sabrati, no mislim da mogu biti ponosan na svoje igrače. Ispunili su sve ono što smo se dogovorili prije utakmice i ova velika pobjeda nagrada im je za to'', rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice.

Mamić je, unatoč svemu, ipak vjerovao da su čuda moguća i eto to se obistinilo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

''Iskren da budem, da, jesam, potajno sam se nadao čudu. Vidio sam kako momci žive za ovu utakmicu, kako rade, kako treniraju. Znao sam da će ovo dobro proći. Nisam znao da ćemo pobijediti, no bio sam siguran da nas neće osramotiti. Arsenal je navikao igrati sa engleskim momčadima, koje su puno skuplje od Dinama, ali koje i igraju na drugačiji način od nas. Mi smo ih iznenadili. Hvala igračima i navijačima koji su nas nosili do pobjede", dodao je Mamić.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.