Mance: Realna je mogućnost da dovedemo Grahovca

Bh. fudbaler odlazi iz Astane?

Mance: Realna je mogućnost da dovedemo Grahovca

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora Rijeke, potvrdio je da bi Srđan Grahovac mogao stići na Rujevicu.

Povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine ima ugovor sa Astanom do decembra 2019. godine, no čini se kako bi kazahtanski klub mogao prijevremeno napustiti i karijeru nastaviti u redovima Rijeke.

Navodno, moraju se definirati još neki detalji vezani uz njegov raskid s Astanom. To je, kako prenose hrvatski mediji, jedini kamen spoticanja koji prema optimizmu u riječkim redovima ne bi trebao biti prevelika prepreka da se idućih dana posao realizira.

"Znamo sve o njegovim osobinama. Ako s Astanom nađemo zajednički jezik, realna je mogućnost da Grahovac postane član Rijeke", kazao je Mance za Novi list.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dvadesetpetogodišnji Banjalučanin je u Astani od marta prošle godine kada je stigao iz Rapida, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je imao priliku nastupati za Borac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti