12

Komentari (12)

Thierry.Henry
Ljudi mozda ne igraju neki Fudbal,Ali realno U zadnjih Par godina, 2 finala lige prvaka,prvaci Spanije. .Trenutno Su stvarno medju klubovima U europi Koji se pitaju nesto..Na veze kako,bitan je rezultat..Kakav je murinjo igro Fudbal SA Interom,Pa se nakon 10ak godina pamti Samo trostruka kruna... Na kraju kad kad pogledas ,Samo je rezultat bitan..jbg..
Cocca87
al sto je najgore okrenut ce atletiko u drugoj utakmici ovo, simeone je rusio i barcu kad su gazili sve 2016te kad su imali skoro 50 utakmica bez poraza za redom, rusio je guardiolin bayern u dvije utakmice 5 puta centar presli bili i prosli dalje, rusio je liverpool u sezoni kad su igrali najbolji fudbal i osvojili titulu u engleskoj, zna covjek sta radi i zna prenjeti na igrace sta da rade...
Kiss
Jbg bezveze Atletiko igra ovakav fudbal 10-ak godina stvarno su dosadni više,mijenjaj trenera
Eno30
Ovaj Atletico je bas ciganska ekipa i najodvratni fudbal igraju, kao nekad talijani sto su igrali uzas
capslockenter
Najodvratniji trener i najodvratnija ekipa u zadnjih 20 godina..i gomila odvratnih igraca..čast izuzecima...ne mogu vjerovat da neko može navijat za ovaj klub i gledati njihove utakmice..totalni antifudbal..
MaDaj
Simeone zaradjuje vise nego Klopp i Guardiola skupa … BRUKA
IvanKing
Ovaj Atletico kako je igrao 70 minuta to je bilo za ne gledati i opet Simeone pobježe bez rukovanja, de je ostalo nula nula i Cityevi navijači bi ga gađali glasam kao navijači Benfice Diaza
IvanKing
King_Kenny
...patnja je igrati protiv ovog Atletica ekipama koje igraju lijep i ofanzivan fudbal.
Marco_Materazzi
15-0 sutevi 2-0 u okvir. Ne zna se ko je gori. Dugo nisam gledao losiju utakmicu!
MaDaj
Pa sine kako uputiti šut ka golu kad imaš 10 igrača plus golmana u istih 20 metara…
MaDaj
Stvarno su bruka od tima :/ fakat ne sjećam se da je ijedan tim ikad igrao ovako …
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.