Manchester City bez milosti protiv West Hama

Građani slavili sa 4:1

Manchester City bez milosti protiv West Hama

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja danas su u prijateljskoj utakmici savladali West Ham sa 4:1.

City i West Ham nalaze se na pripremama u Kini, te učestvuju na turniru prijateljskog karaktera s još nekoliko engleskih klubova. Ekipa Pepa Guardiole je s pola snage uspjela da savlada West Ham, a prvotimci su zaigrali tek u drugom dijelu.

West Ham je dobro počeo utakmicu i prvi stigao do vodstva kada je s bijele tačke precizan bio Mark Noble. Ipak, City je na kraju došao do preokreta i ubjedljive pobjede.

Prvo je u 33. minuti David Silva poravnao na 1:1, dok je gol za 2:1 tri minute kasnije postiga Nmecha iz penala. U drugom dijelu Guardiola je dao šansu prvotimcima i razlika se odmah vidjela na terenu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

City je do trećeg gola stigao u 59. minuti kada je Sane asistirao, a gol za 3:1 postigao je Sterling. Konačnih 4:1 postavljeno je u finišu utakmice, a strijelac je ponovo bio Sterling ovaj put na asistenciju De Bruynea.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi