Skandal poslije finala Svjetskog prvenstva za klubove: Kamerman odmah pobjegao s kamerom!

Felipe Melo glavni protagonist

Skandal poslije finala Svjetskog prvenstva za klubove: Kamerman odmah pobjegao s kamerom!

Admin Čaušević

Manchester City je po prvi put u klupskoj historiji postao svjetski prvak, a poslije završene utakmice i pobjede nad Fluminenseom došlo je do skandala sa Felipeom Melom kao glavnim protagonistom.

U prijenosu uživo se moglo vidjeti sve izbliza. Felipe Melo i Kyle Walker su ušli u obračun, a kamerman je brže bolje okrenuo kameru na drugu stranu.

Organizatori direktnog prijenosa nisu željeli da se u svijet pošalje loša slika, međutim bilo je kasno.

Ubrzo se pojavio i drugi snimak sa samog terena kojeg su objavili brazliski mediji na kojem se može vidjeti jasnije šta se dešavalo.

Sve su navodno počeli Jack Grealish iz Manchester Cityja te Martinelli iz Fluminensea poslije čega je došlo do žestoke rasprave.

Oglasi

Felipe Melo se nije uspio suzdržati, što je nekako i svojevrsno za njega, te je odlučio da krene tražiti svoju pravdu.

Sve je trajalo nekoliko sekundi, a obračuna sa Walkerom je umalo eskalirao. Ubrzo su se uključili i ostali te se situacija smirila.

Podsjećanja radi, Građani su slavili sa visokih 4:0 te su na taj način potvrdili svoju superiornost u klupskom fudbalu.

Sve je bilo gotovo nakon pola sata igre. Alvarez je još u prvoj minuti doveo Građane u vodstvo, da bi u 27. minuti Nino zatresao vlastitu mrežu. U nastavku su još zabili Foden i ponovo Alvarez.

Tako je Guardiola u svoje vitrine dodao još jedan veliki trofej te je Španac polako, ali sigurno na pravom putu da postane najuspješniji trener u historiji.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi