Manchester City ismijavaju zbog tribina Etihada na meču s Fulhamom

Građani izbacili Fulham u FA Cupu

Manchester City ismijavaju zbog tribina Etihada na meču s Fulhamom

Admin Čaušević

Manchester City je godinama tavorio u nižim ligama engleskog fudbal, ali dolaskom Abu Dhabi United grupe Građani su postali jedan od najboljih svjetskih timova. 

Međutim, bez obzira koliko ulažu novca na nove igrače i osvajaju trofeje još uvijek ne mogu kupiti navijače, barem ne u Manchesteru.

Građani rijetko kad uspiju napunit stadion Etihad, a zbog fotografije sa današnje utakmice FA Cupa protiv Fulhama mnogi na društvenim mrežama ismijavaju aktuelnog prvaka Engleske.

Treći sprat na centralnoj tribini je bio potpuno prazan, dok je i na tribini iza gola gdje inače budu smješteni gostujući navijači također bilo dosta slobodnih mjesta.

p1dvh03l7o1sv59jpu3erkkakmf.jpg

Ove fotografije se na neki način čine nestvarnim u periodu kada City doživljava vrhunac slave jer navijači nisu plaho zaintereosvani za dolazak na utakmice.

p1dvh042nf966us8eernn41ncij.jpg

Inače, Građani su se s Fulhamom obračunali bez većih problema. Bilo je 4:0, a utakmica je praktično bila gotova u šestoj minuti kada je Tim Ream dobio crveni karton, a Ilkay Gundogan penal pretvorio u gol.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

anes3000
Sve se moze kupiti osim ljubavi jbg
6 4
Plavi_Strumf
Plastični klub, plastični navijači, ne kažem da je nije medju najjačim, već klub bez duše!
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi