Pep Guardiola: Da smo u Španiji, Njemačkoj ili Italiji, za liderom bismo sada zaostajali jedan bod

Hvalio Redse

Pep Guardiola: Da smo u Španiji, Njemačkoj ili Italiji, za liderom bismo sada zaostajali jedan bod

Edmir Škorić

Pep Guardiola je još jednom komentarisao nevjerovatnu sezonu Liverpoola.

Menadžer aktuelnog prvaka Engleske, Manchester Cityja, već ranije se predao, svjestan da je Liverpool u ovoj sezoni nedostižan.

"Naravno, Liverpool će biti prvak Premier lige, a bili bi proglašeni i prvacima u Španiji, Italiji i Njemačkoj. Proglasio bih prvaka ekipu koja nakon 23 utakmice ostvari 22 pobjede i jedan remi", rekao je Guardiola.

"Uz bodove koje imamo sada, u Španiji bismo zaostali samo jedan bod za vodećim, isto tako u Njemačkoj i Italiji", dodao je Pep.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Liverpool je jednostavno fantastičan, fenomenalan. Moramo to da prihvatimo i učimo iz toga", jasan je bio Pep.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

El_Matador
Kako gluoa izjava. Kad Bayern, Juventus ili Barcelona imaju ogromnu prednost u svojim ligama, to je zato što su slabe lige. Sad Liverpool ima nenormalnu prednost u Engleskoj i kao to je zato što je Liverpool super dobar, a ne zato što su im protivnici smiješni.
1 6
LiverpoolFC
Moras prvo pratiti fudbal jer da pratis vidio bi da je liverpool najbolji klub na svijetu niko ga ne moze pobijedit a isto kako mozes rec da su protivnici smijesni premier liga je najteza liga na svijetu pogledaj koju utakmicu. I pametniji si kad sutis vjeruj mi tako da nemoj vise komentarisat nista :P
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi