46

Komentari (46)

Dasler
City bio bolji puno, druga dimenzija nasprem Liverpool-a.. steta
King_Kenny
@axel42 ...covjek vrhunski trener cije ekipe igraju atraktivan napadacki fudbal,naravno da cijenim takvog trenera...ako Liverpool ne uzme titulu,vise volim da je uzme City nego bilo koja druga ekipa iako su plasticari.
Umbrella_Pot
Ovaj KDB imao je nekoliko dodavanja kao i Salah sto mozes vidjeti samo na PS. Crveni potecijalni pasivni ofsajdi se ne sviraju u ovakvoj tekmi. Kao neutralac uzivancija. Najbolji dio tekme je kraj i respekt izmedju trenera i igraca. Ovdje se koriste nepotrebne ali razumijavuce nadimke, ali ovo su "vjerovatno najbolja 2 kluba u Evropi"-Tim Haward. Danas je pobijedio nogomet. Liverpool tezi raspored statisticki; iako City zna prosut poene ,sa ovakvim igracima i formom zaista je tesko stavit tacku da Redsi uzmu premier...Kup, moguci duel u LS (Bayern ,Madrid naravno sila) , bit ce fenomenal ko god uzme. Sretno svim navijacima pozz iz Belgije.
Umbrella_Pot
razum. nadimci. nepotrebni*
MaDaj
Bez pokusaja da "zavadjam" iskreno zelim da znam kako je Thiago proveo cijelu utakmicu na terenu? u zadnjih 30 minuta po mojoj procjeni je napravio 3 faula za zute kartone. Kod zadnjeg kaze komentator "VAR se ne uportebljuje osim kad je u pitanju direktno iskljucenje, ne uportrebljuje se kada se radi o zutom kartonu nebitno dali je drugi"....
Soni
Brat bratu trebalo biti 4-2 za City ali ponekad su igraci Cityja sebicni i imaju igrace u boljoj poziciji ali sebicnost nekad kosta ekipu pobjede.
Umbrella_Pot
@Soni pozz care, Alison je bio odlican, a City je poznat po sebicnosti...ovaj mali Sterling nije igrao neko vrijeme zbog toga, a i Foden je danas bas pokazao koliko je sebican...koji pas KDB jbt u zadnjim sekundama, jedan od najboljih vjerovato bi bio ucrtan u istoriju da je ishod donio pogodak. 10tak put sam premotavao i cudio se putanji lopte izmedju 3 igraca Liverpula i 2 Citija. Strasan igrac.
user1645049105
Ne znam kako ste tako maloumni?Komentarisete najjacu ligu svijeta kao da imaju Vicu u savezu kao mi.Sudije guraju Liverpoola,a Evertonu cist penal nije sviran protiv Citya.Nekad ti se uzme nekada da.Uglavnom dvije strasne ekipe s tim sto je City dao 2 gola uz dosta srece,a Liverpool je njih kod oba gola izigrao.Uzivanje za gledati.Svaka cast Guardioli i Kloppu
King_Kenny
@user1645049105 ...zato su svirali Cityju protiv Wolverhamptona nepostojeci penal za pobjedu,pa protiv Arsenala cist penal za Arsenal nije svirao itd...da se posteno sudi Liverpool bi imao 7 bodova vise.
user1645049105
Neka smanji malo.Liverpool je sam sebi kriv sto nije prvi.Vodis protiv Chelsea 2-0 zavrsis 2-2.Jbga druze.I City i Liverpool su strasne ekipe tako da je smjesno pricat da im se nesto poklanja.
Squadron
Napad Liverpoola izgleda kao da igra 5. utakmicu u 5 dana, engleske sudije ne treba ni komentarisati, losijih u svijetu nema
King_Kenny
@Squadron ...nije to do napada nego do veznog reda koji je City unistio,ne mogu da daju kvalitetnu loptu prema napadacima koji onda djeluju izgubljeno...fali tu jedan igrac tipa De Bruynea da gurne loptu u prostor,ali Liverpool to nema...to bi trebali biti Thiago i Keita ali daleko su oni kvalitetom od njega,mora se kupiti veznjak dobar.
Squadron
@King_Kenny nisam gledao prvo poluvrijeme, samo drugo pa samo drugo i mogu da komentarisem i ono sto sam vidio, upravu si, kod Citya lopta ide puno brze naprijed, ubili su ih iu kontri, dok sam primijetio kod Manea nekoliko puta kad izgubi loptu izgubi je bas bezveze, djelovao mi je kao da je premoren
King_Kenny
@Squadron ...ma prvo poluvrijeme ih samljeo City,mogli komotno jos 2 zabiti...realno,Liverpool bio bolji samo onih prvih 15 minuta 2.poluvremena...odbrana Liverpoola je prespora da pravi one offsid zamke protiv ovako brzih i pokretljivih igraca Cityja,to moze protiv sporih napadaca,ali danas je to ispadalo smijesno par puta,i gol se primio tako.
green_dragon
A "velikana" i qurca jedva zivu glavu sacuvase od "plastike"....jos sudija cist go Sterlinga ponisti...sramota
Ade1
@green_dragon ma kakav velikan, oni su velikani na afričkom kupu nacija hahahah
Ade1
@King_Kenny ovo je za sramote guraju vas sudije nenormalno kako te nije sramota da se javiš ikako, City je za vas ekipa dok ste vi vise ekipa za ragbya
Dtox
Liverpoola guraju sudije jel?? Haha. A penal za Everton na kraju tekme? A penal za City protiv Vukova?? I to sve odluke za bodove! Liverpoolova tekma protiv Tot, cist crveni igracu Tot, cist penal za Jotu??? I Liverpool guraju sudije?? Jedino gdje je sudija nesto poklonio Liverpoolu je bio penal u zadnjim min protiv CPR u zadnjim min ali tu je Liverpool vec vodio i imao 3 boda u ruci.
King_Kenny
@Dtox ...ne zaboravi cist faul nad Alissonom protiv West Hama kada je covjek primio gol iz kornera...iz aviona se vidio faul nad golmanom u petercu ali djaba...na kraju Liverpool izgubi utakmicu...realno,City ako uzme titulu to ce biti zahvaljujuci sudijskim "greskama"...
user1649615450
Dtox pusti ove sto nemogu podnijeti da je liverpool bolji ? i trenutno jedan od najjači u Evropi Neznam sto se tolko svađate oko toga svega jasno je da je city prije 2 mjseca imo 14 bodova prednosti a KOLKO IMA SAD vi koji kažete da je LUZERPOL mislsim o cemu mi pričamo nekontam ? statistika govori sve
King_Kenny
...bod ko dzamija za Liverpool,City je strasna ekipa,tesko da oni mogu kiksati do kraja uz mnogo laksi raspored...igraju ljudi strasan fudbal,krecu se po terenu imas osjecaj da ih ima 15...sve je tozasluga Guardiole,covjek je trenerski genije svaka mu cast kako je uigrao ekipu.
Viper20
Da nema ovog celavca sto sudi za Liv,i da nema ovakvih gresaka U napadu msm na par zicera..Liv bi ispusio golemo
King_Kenny
@Viper20 ...i baba bi bila deda da ima m*da.
Mad_max
Konju jedan posto vidim da ništa ne znaš, ovaj sudija a i VAR i pomoćni svi su iz Manchestera, Jesusov gol je trebao biti poništen jer su 4 igrača bila u Ofsajd a on u liniji i da nije bio u liniji ona 4 su utjecala na igru jer niko od Liverpoolovih nije išao da se vraća jer ih je 4 u nedozvoljenoj poziciji.
IvanKing
Izjednačeno ali ipak City malo jači, De Bruyne provozao sam čitav vezni red Liverpoola, a da Mahrez zna završiti svoje šanse pobijedili bi, mislim svedno da će Liverpool barem protiv Tottenhama kiksat, nek se fokusiraju na LP ako žele još jedan trofej
King_Kenny
@Mad_max ...i 2. gol su im trojica u offsideu bila,hladno mogao pasivni offside svirati i ponistiti gol kao i Liverpoolu protiv Chelsea u finalu kupa.
King_Kenny
@IvanKing ...De Bruyne je igracina,on da u Liverpoolu igra u veznom redu pojacao bi ekipu 30%...takav fali Liverpoolu da gura lopte ovim u napadu...strasan igrac.
SasaBeg
Odlican komentar. Fakat je igracina.
King_Kenny
@SasaBeg ...kad uporedis Keitu i Thiaga koji bi u Liverpoolu trebali biti neki kreativci sa De Bruyneom tek tada shvatis koliko je vezni red Liverpoola tanak...oni mi lice na Pjanica iz Juventusa,samo dodaj najblizem saigracu i to je to,nikakvog rizika u igri,jednom mjesecno daju dobar pas naprijed u prostor,a De Bruyne je samo danas dao 4-5 lopti gdje napadace izbaci skoro 1 na 1 sa golmanom.
Chupomoting
O cemu pricas pa je li se gledaju ti igraci ili igrac koji ide na loptu? Pogledaj Liverpoolov gol za 1:1 i vidjet ces da je po toj logici trebao svirati ofsajd jer je Salah ubacio a mane bio u ofsajdu i ako je lopta isla prema maneu jota je pokupio i zato nije svirano. Nije mi jasno kako uvijek ti/vi nadjete da se zalite ali zato nista nisi/niste komentarisali da ste trebali igrati sa igracem manje, to mi je fascinantno kod vas.
axel42
Ja neznam da li ti navijaš za Liverpool ili City. Kad čitav tvoje komentare, da se primjetiti da opasno simpatišeš City a Guardiolu blago rečeno obožavaš. Pa brate onda predji na drugu stranu i počni za njih navijati.
King_Kenny
@Chupomoting ...idi gledaj Bayernligu i ne kenjaj...ali prvo idi pogledaj ponisteni gol Liverpoola u finalu kupa protiv Chelsea zbog pasivnog offsidea.
SasaBeg
Ma covjek jak, tehnicar, brz sa loptom, kad krene sansa je.. igrao sam fudbal dugo. On me je fascinirao danas.. IGRACINA
Chupomoting
Bayern ligu na pratim, ali pratim ovu ligu gdje ste drugi i tamo cete ostati, i ne gledam ja ni Liverpool ni Chelsea sem kad igrate protiv city-a ali pratim ovaj site i citam komentare i vidim da ti na sve zivo komentarises, negdje realno govoris a bgmi negdje pretjeras tako da nekad dobijes like za komentar a nekad dislike. Tako da iznosim svoje mišljenje a kad pogledas likeove onda ti je jasno da sam rekao iskreno. LP
Chico
Dva cista crvena nisu Looserpoolu dosudjena. S ovakvim sudjenjem i Watford bi bio prvak. Cirkus, City bolji za klasu
Viper20
Ubio ih je City ali tu su sudije..
Icardi072
Trebaju sudijama spomenik podic
Viper20
Koliko srece za Liverpool ovde i standardno nema 2 zuta za njihove igrace..ali kapa dole za City dokaz da fizicno-takticno nema jacih... Svidjalo se to kome ili ne
user1649615450
Istina sreća al za city prvi gol sreća do neba drugi isto tako jer je bio ofsajd ja navijam za liverpool al realno city je imo sreće sto se tiče golova al u igri su bili bolji iskreno
Edin Merlin
Futavi Looserpool sadaka od ekipe
Emin_Podzic
Viper20
Nije Corav ,nego je to Liverpool njima se sudi 2 penala po tekmi ali zato start za zatvora sudija ne vidi
Emin_Podzic
Dva crvena je na kraju trebao dati
King_Kenny
@Viper20 ...tako se sudi velikanima :D
Ade1
@King_Kenny Looserpol je velikan u ragbyu
Viper20
Znam da se tako velikanima sudi al mi cudno sto se tako sudi Liv30Poolu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.