Manchester City pobijedio Burnley i plasirao se u četvrtfinale Liga kupa

Građani slavili sa 3:0

Manchester City pobijedio Burnley i plasirao se u četvrtfinale Liga kupa

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja večeras su pobijedili Burnley u gostima sa 3:0 u meču osmine finala Liga kupa.

Izabranici Pepa Guardiole uspjeli su da se plasiraju u četvrtfinale jer su večeras bez problema uspjeli da slave na Turf Mooru.

City je do prednosti stigao u 35. minuti nakon odlične akcije. Mendy je sjajno asistirao, a mrežu domaćeg tima zatresao je Raheem Sterling.

Isti igrač bio je u centru pažnje u 49. minuti. Ovaj put asistirao mu je Torres, a Sterling je bez problema udvostručio prednost svog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester City je posao u ovom meču završio u 65. minuti. Sterling je ovaj put bio asistent, a konačnih 0:3 postavio je Torres.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi