Kalidou Koulibaly žrtva nevjerovatnog gafa

Veliki propust

Kalidou Koulibaly žrtva nevjerovatnog gafa

A. Čaušević

Kalidou Koulibaly je posljednjih godina postao jedan od najboljih defanzivaca svijeta i veliku borbu za njegovo dovođenje vode najbogatiji klubovi današnjice. 

Manchester City je prije nekoliko dana potvrdio dovođenje Rubena Diaza za 68 miliona, ali u objavi završenog posla pojavio se i nevjerovatan gaf.

Naime, na dnu teksta se navijačima Manchester Cityja nudi šansa da osvoje potpisani dres Koulibalyja koji je već neko vrijeme tiha patnja engleskog kluba.

Mnogi su ovo shvatili kao veliki nagovještaj velikog transfera, međutim propust je uklonjenj nakon nekoliko minuta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, fanovi su uspjeli sve zabilježiti, pa je ovaj gaf već nanio štetu Manchester Cityu koji se našao na meti ismijavanja na društvenim mrežama.

Inače, Koulibaly je novu sezonu započeo u dresu Napolija, a kako sada stvari stoje odlični Senegalac neće napuštati Sao Paulo.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ode on u City jarane, imaće žestoku odbranu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi