Manchester City predstavio nove dresove, ali su svi mislili da je to dres Borussije Dortmund

Žuta i crna dominiraju

Manchester City predstavio nove dresove, ali su svi mislili da je to dres Borussije Dortmund

Endin Čaušević

Manchester City jutros je na zvaničnoj stranici predstavio gostujuću garnituru dresova za novu sezonu.

Građani su u finišu prošle sezone predstavili novi dres u kojem će većinom igrati utakmice, a sada je red došao i na gostujuću garnituru dresova.

City je na Twitteru objavio video dresova koje je za njih spremila Puma koja je inače novi sponzor ovog kluba. No, mnoge ovaj dres podsjeća na dizajn dresova Borussije Dortmund.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tu dominiraju žuta i crna boja, dok je veoma malo zastupljena nebeskoplava boja koja je inače zaštitni znak kluba s Etihada. No, mora se priznati da ovi dresovi izgledaju fenomenalno.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije