Manchester City se ponovo oglasio na Twitteru nakon ispadanja iz Lige prvaka

Malo su se smirili

Manchester City se ponovo oglasio na Twitteru nakon ispadanja iz Lige prvaka

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja ispali su u četvrtfinalu Lige prvaka iako su sa 4:3 sinoć pobijedili Tottenham.

Tottenham je slavio s 1:0 u prvom duelu što je na kraju sve odlučilo iako su sinoć poraženi s 4:3 na Etihadu. City je bio veliki favorit za prolaz dalje, ali na kraju Pep Guardiola je ponovo zastao na stepenici koja se zove četvrtfinale.

Nevjerovatnu dramu smo gledali na samom kraju utakmice kada je City u 93. minuti poveo sa 5:3, ali je VAR poništio ovaj gol i poslao Tottenham u polufinale.

Manchester City je na zvaničnom Twitter profilu nakon utakmice totalno zbunio javnost svojim objavama, a to se posebno odnosi na objavu nakon što je VAR poništio njihov peti gol kada su samo napisali "wfiuhefijvbeojefvnojegfnvepgfjevgpinbgw".

Međutim, kasnije su se malo smirili ljudi koji su zaduženi za Twitter nalog ovog kluba, te su oduševili sve komentarom na Tottenhamovu objavu i poželjeli su sreću u polufinalu klubu koji ih je sinoć izbacio.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Danas su na Twitteru bili poprilično mirni u Manchester Cityju i tek su se oglasili prije nekoliko trenutaka fotografijom i porukom da nikada neće odustati.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

e_jbga
The end je bio sinoć neee ??
0 0
bihboj
Tješe sami sebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi