Manchester City se prisjetio Edina Džeke, navijač iz Japana postavio nevjerovatno pitanje

Kako to ne znaš?

Manchester City se prisjetio Edina Džeke, navijač iz Japana postavio nevjerovatno pitanje

Fudbaleri Manchester Cityja predstojećeg vikenda će odigrati vrlo važan susret u gostima protiv Crystal Palaca. 

Riječ je o utakmici koju Građani moraju dobiti ukoliko žele ostati ispred Liverpoola na tabeli Premiershipa, a ovim povodom administrator zvanične stranice kluba na Twitteru se prisjetio Edina Džeke.

Upravo je Dijamant svojim pogotkom donio bodove Građanima prije pet godina na ovom nezgodnom gostovanju, a pogodio je glavom u drugom poluvremenu.

City je objavio taj pogodak na Twitteru uz opis da je ovaj udarac zaštitni znak Džeke, a uslijedilo je nekoliko komentara navijača Građana od kojih se posebno izdvaja jedan od strane japanskog navijača.

Iako se po njegovom profilu vidi da je veliki navijač Cityja, on očito ne prati mnogo fudbalere koji napuste ovaj klub, pa očito do danas nije bio siguran gdje trenutno igra Džeko.

"Je li Džeko sada u Romi?", upitao se navijač po nadimku 'riku', a drugi mu je odgovorio potvrdno na čemu se on zahvalio.

Svakako da je prilično čudno kada jedan čovjek koji prati fudbal ne zna gdje igra Džeko koji je sa svojom Romom prošle sezone igrao polufinale Lige šampiona, a u Italiji je redovno u samom vrhu tabele. Osim toga, bio je i najbolji strijelac italijanskog šampionata prije dvije godine, a trenutno se čak povezuje sa povratkom u Premiership.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Dobro je pito japaner ha hah..Edina nigdje evo vec godina dana.Jedze koDze?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi