12

Komentari (12)

user1579409590
Liverpool je imao ukupno 14 Povredjeni Igraca i vodi Listu Povredjeni u Premier Ligi da te Statistike nema nebi City bio na Prvom Mjestu... Same Povrede su pokvarile Liverpool da odbrani Titulu..
karlhajncbrazzzo
Čuj uvezao? Pa nije šver u pitanju pa je uvezao staro auto.
Fareus1921
Ove sezone smo preloši.Ja ne znam šta se dešava sa ekipom.Semedo i nova pojačanja nisu ništa previše donjela osim Fabijana.Nuno promijeni malo taktiku
rabodimis
Mogu se oni ku*cit kad nemaju peljte i peljtica da ih kolju..
MethodMan
Aj ne seri kkitaru cist gol na ponisten i nij3 peljto kriv sto glumite neku silu, a ne mozete prec centra
rabodimis
@MethodMan Cist je ako gledas morzovim ocima.. Ni tebi nije cudno sto je svirao svaki moguci kontakt nad onim vasim padavicaroma a Sarajevu niti jedan u udarac u zoni suta ? I svaki derbi od kako je onaj punoglavac morz u zelji takvo sudjenje imamo.. Papak mi ne glumimo silu, mi jesmo sila za vas.. Ne moze niko prec centra kad ga sudija "gusi", zato i kazem da se oni mogu ku*cit, nemaju morza i peljtice.. a ni leptir masne... ;)
Mahatma.Barbie
Svaka Cityju čast, ali opet pišete neprovjerene podatke. Svjetski rekord po uzastopnim pobjedama drži Benfica!Imali su ih 29!
MaDaj
Ja kazem dajte im ligu... ali mene niko ne slusa :/
rime_
Pep razmontirao ligu. Kakav genije!
ArmiNN
Da ti potrosis samo 500m na odbranu,a gdje je vezni red,napad...ja msm da bi i ti bio 1-3mj
Kasnije
That is the game, brother. Lopta i lova. Za sve timove vazi isto pravilo. Junajted ima love koliko želi, samo eto fali im neko kao Pep.
ghast0
Choo choooo. All aboard on Pep train!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.