Ludilo na ulicama Manchestera: Kilometri su za njih "mačiji kašalj"

Atmosfera na vrhuncu

Ludilo na ulicama Manchestera: Kilometri su za njih "mačiji kašalj"

Haris Zilić
Teme:

U četvrtom kolu grupe E Evropa lige svoj duel večeras igraju Manchester United i Omonia.

Engleski predstavnik je favorit u ovom duelu i trijumfom bi napravio možda i ključni korak prema nokaut fazi Evropske lige.

Sa druge strane Omonia traži iznenađenje i bodove koji bi ih ostavili u životu, ako ništa u borbi za treće mjesto u grupi koje na kraju vodi u nokaut fazu Konferencijske lige obzirom da nakon tri kola imaju tri poraza.

Kiparski tim će imati sjajnu podršku večeras na Old Traffordu, a na ulicama Manchestera navijači Omonie napravili su totalnu ludilo što možete pgoledati OVDJE.

Pjesma, rekviziti, pivo, druženje i bez jednog icnidenta, šalju sjajnu sliku u Evropu pred večerašnji meč.

Dosta je policajaca na ulicama Manchestera zbog dolaska gostujućih navijača, pribojavali su se nereda, ali slike koji trenutno dolaze fenomenalne su i dokaz kako treba navijati za svoj tim.

U prošlom kolu Manchester je slavio na Kipru protiv Omonie rezultatom 2:3 u sjajnoj fudbalskoj predstavi.

Pored Manchestera i Omonie u ovoj grupi su još Real Sociedad i Sheriff Tiraspol.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Evropa je dosta u strahu nakon nereda u prvom kolu Konferencijske lige na meču između Nice i Kolna, ali nakon toga nije bilo većih incidenata kada su u pitanju navijačke skupine.

Inače navijači Omonie spadaju u red navatrenijih na Kipru i nije prvi put da na gostovanjima prave vrhunsku astmosferu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi