Douglas Luiz na sramotan način slavio gol ispred Onane, pa ga stigla najbrutalnija moguća osveta

To mu nije trebalo

Douglas Luiz na sramotan način slavio gol ispred Onane, pa ga stigla najbrutalnija moguća osveta

E. Čaušević

Aston Villa večeras je na svom terenu poražena od Manchester Uniteda (1:2) u meču 24. kola engleskog Premiershipa, a utakmicu je obilježila neprimjerena proslava gola koju je izveo Douglas Luiz, ali mu se to itekako na kraju obilo o glavu.

Crveni đavoli došli su do velike pobjede na teškom gostovanju u Birminghamu i zadali težak udarac Aston Villi koja je bila u ulozi blagog favorita večeras.

Međutim, United je odigrao dosta dobru utakmici i na kraju je slavio sa 2:1. Gosti s Old Trafforda poveli su već u 17. minuti kada je Maguire bio asistent, a mrežu domaćeg tima zatresao je Hojlund.

Aston Villa je krenula ofanzivno u nastavku meča, domaći su se prvo propisno ispromašivali, ali su u 67. minuti meča uspjeli da poravnaju na 1:1.

U centru pažnje našao se Douglas Luiz koji je zabio pogodak za 1:1 za erupciju oduševljenja na tribinama, a potom je sve šokirao načinom na koji je proslavio svoj pogodak.

Oglasi

Luiz je poslao loptu u mrežu i krenuo prema navijačima, no predomislio se i kleknuo je ispred Onane i zaplesao ispred njega u stilu svog saigrača Emiliana Martineza.

Ovaj potez igrača Aston Ville je izazvao bijes igrača i navijača Manchester Uniteda koji su na društvenim mrežama žestoko kritikovali Luiza i poručili da takve provokacije ne služe ničemu.

[twitter]https://twitter.com/PLCPolice/status/1756740585082229002[/twitter]

Međutim, na kraju se sve to žestoko obilo o glavu Luizu jer je 20-tak minuta kasnije United došao do drugog gola i pobjede na Villa Parku.

Gol za pobjedu Crvenih đavola zabio je Scott McTominay, a potom su navijači Uniteda se naslađivali Luizu i žestoko su ga provocirali nakon što je njegov tim poražen, te su dočekali svoju osvetu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Manchester United ovom pobjedom sada ima 41 bod i nalazi se na šestom mjestu, te ima pet bodova manje od Aston Ville koja je peta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi