Varane izgubio živce kada je vidio šta njegovi saigrači rade nakon blamaže na Anfieldu

Urlao je i pokazivao gdje trebaju da idu

Varane izgubio živce kada je vidio šta njegovi saigrači rade nakon blamaže na Anfieldu

E. Čaušević

Manchester United večeras je doživio jednu od najvećih blamaža u historiji ovog kluba jer je s čak 7:0 poražen na gostovanju kod ljutog rivala Liverpoola. Ovaj poraz je itekako pogodio igrače Uniteda koji su što prije htjeli da pobjegnu s terena, ali potom su čuli Raphaela Varanea koji je urlao i pokazivao im šta trebaju da urade.

Crveni đavoli su u odličnoj formi stigli na današnji meč na Anfieldu i očekivalo se da bi čak mogli pobijediti Liverpool koji ove sezone igra daleko od forme u kojoj smo ih gledali prethodnih godina.

Ekipa Erika ten Haga je imala namjeru da to iskoristi i da s punim plijenom napusti Liverpool, ali sigurno da niko nije mogao ni sanjati kakvu katastrofu će na kraju doživjeti Crveni đavoli u najvećem engleskom derbiju.

Liverpool je igrao fantastično i vjerovatno odigrao najbolji meč ove sezone, a u drugom poluvremenu su u potpunosti potukli do koljena Manchester United i na kraju su pobijedili sa 7:0.

Igra Manchester Uniteda je nakon prvog primljenog gola se totalno raspala, te su Crveni đavoli na terenu jednostavno bili neprepoznatljivi.

Nakon što je Liverpool u drugom poluvremenu postigao gol za golom vidjelo se na igračima Uniteda da jedva čekaju da sudija označi kraj meča, te da što prije pobjegu s terena gdje su doživjeli nezapamćenu sramotu.

Oglasi

Kada je sudija svirao kraj igrači Uniteda su brže bolje krenuli ka tunelu, ali potom su zastali kada su čuli Varanea kako urla i ljutito ih doziva da se vrate.

Varane je bio ljut što su njegovi saigrači željeli tako pobjeći s terena i tražio je od njih da se vrate i odu do tribine gdje su bili njihovi navijači kako bi ih pozdravili i izvinili im se za sramotan poraz na terenu najvećeg rivala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj potez oduševio je navijače Manchester Uniteda koji su pohvalili Varanea za reakciju, te poručili da je to bio jedina pozitivna stvar koju je jedan od fudbalera Crvenih đavola danas napravio na Anfieldu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi