Nesretnik nije znao šta ga je snašlo: Salah je večeras osramotio igrača Uniteda za cijeli život!

Dribling o kojem bruje društvene mreže

Nesretnik nije znao šta ga je snašlo: Salah je večeras osramotio igrača Uniteda za cijeli život!

E. Čaušević

Liverpool je danas na Anfieldu ponizio svog najvećeg rivala Manchester United i slavio sa 7:0, a maestralan meč odigrao je Mohamed Salah koji je zabio dva gola, ali svi pričaju o njegovom sjajnom driblingu protiv nesretnog Lisandra Martineza.

Manchester United je u fantastičnoj formi stigao danas na Anfield i navijači ovog kluba nadali su se da će zadati težak udarac najvećem rivalu, ali ni slutili nisu kakva katastrofa ih očekuje u Liverpoolu.

Redsi danas igraju fenomenalno i ovo je sigurno najbolja utakmica koju su izabranici Jurgena Kloppa odigrao u dosadašnjem dijelu sezone.

Napad Liverpoola funkcionisao je odlično jer su Gakpo, Darwin Nunez i Mohamed Salah danas bili fantastični, te se svaki od njih uspio upisati u listu strijelaca.

Gakpo i Nunez su postigli po dva gola, dok je Salah također zabio dva gola Davidu de Gei, ali je pored toga upisao i jednu asistenciju prilikom koje je napravio dribling o kojem bruje društvene mreže.

Naime, Liverpool je krenuo u kontru kod rezultata 2:0 u 50. minuti, te je lopta stigla do Salaha koji se poput vjetra približavao golu Uniteda.

Oglasi

Salaha je pokušao zaustaviti Lisandro Martinez koji ove sezone igra u sjajnoj formi, ali ni Argentinac jednostavno nije znao šta ga je snašlo.

Jednim trzajem tijela Salah je poslao Martineza u jednu, a on je krenuo u drugu stranu, te je čak defanzivac Uniteda izgubio i ravnotežu i pao na zemlju na oduševljenje navijača Liverpoola.

[twitter]https://twitter.com/RobertoRojas97/status/1632435948473446400[/twitter]

Nakon toga Salah je odlično uposlio Gakpoa koji sjajno vara danas očajnog De Geu i pogađa za 3:0.

[twitter]https://twitter.com/asxd_98/status/1632435784723714051[/twitter]

Liverpool je do kraja utakmice uspio da zabije još dva gola. Salah je odličnu partiju krunisao u 66. minuti golom za 4:0, dok je devet minuta kasnije Darwin Nunez pogodio za 5:0.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, posljednji udarac Crvenim đavolima zadao je upravo Salah. Egipćanin je u 83. minuti pogodio za nevjerovatnih 6.0 što je jedan od najtežih poraza Manchester Uniteda u okršajima protiv svog najvećeg rivala.

Konačnih 7:0 u ovoj utakmici postavio je rezervista Roberto Firmino u samom finišu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1665480772
Man down hahahahah
3 0
Mel_Glupson
Djecko je prevara od igrača..70 miliona ??? Ima samo jaku želju da ganja loptu i to je to .. štoper a visok 1.70 ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije