Tuča na Old Traffordu!
Velika frka na Old Traffordu

U duelu Manchester United - Crystal Palace

Tuča na Old Traffordu!

Midhat Šljivak

Igrači Manchester Uniteda i Crystal Palacea izazvali su tuču sredinom drugog poluvremena. sve je krenulo nakon što je igrač gostiju iz Londona Jeffrey SchlupP žestoko startovao nad Antonyjem, a Casemiro je potom isključen jer je protivnika hvatao za vrat.

Start Jeffreyja Schluppa nad Antonyjem izazvao je pravi haos na Old Traffordu. Došlo je do guranja i žestokog sukoba, a na kraju je najveći ceh platio veznjak Uniteda Casemiro koji je dobio crveni karton.

Nakon duela Schlupp i Antony su dobili žute kartone. Došlo je do naguravanja u kojem su učestvovali gotovo svi igrači, a posebno je žestok bio Brazilac Casemiro.

On je uhvatio Willa Hughesa za vrat. To  sudija Andre Marriner nije vidio, ali VAR je naknadno reagovao, pa je otišao pogledati snimak.

Oglasi

Nakon pregleda bilo je jasno da će Casemiro morati van terena. Dobio je direktan crveni karton i sada mu slijedi suspenzija od najmanje dvije utakmice.

Interesantno je svakako da je ovaj bespotrebni crveni karton došao kod sigurnog vodstva Crvenih đavola od 2:0. Casemiro nije razmišljao i napravio je veoma glup potez.

[twitter]https://twitter.com/eurofootcom/status/1621910385082224640[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazliski fudbaler je poznat kao veoma prgav fudbaler. Ipak, njegova borbenost kupila je navijače Uniteda i postao je miljenik Old Trafforda.

Iskusnom veznjaku ovo je bio 31. meč ove sezone u dresu Uniteda. Igra zaista odličan fudbal i postigao je četiri gola uz šest asitencija u dosadašnjem dijelu sezone.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

retro
Steta zbog crvenog kartona al zasluzen..nema veze idemo dalje Mancooo !
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi