Manchester United deklasirao Everton, Bruno Fernandes postigao spektakularan gol
Foto - Manchesterr United

Pripremni meč

Manchester United deklasirao Everton, Bruno Fernandes postigao spektakularan gol

M. Šljivak

Manchester United je u pripremnom meču na Old Traffordu razbio Everton sa 4:0.

Crveni đavoli su odigrali odličan meč protiv Karamela i na pravi način su najavili novu sezonu koja počinje narednog vikenda.

Već za pola sata ovaj meč je bio gotov, a prvi gol je postignut već nakon osam minuta igre. Golman Evertona Jordan Pickford pravi veliku grešku koju koristi Mason Greenwood i zabija za 1:0.

[streamable]https://streamable.com/87nrop[/streamable]

Sedam minuta kasnije već je 2:0. Luke Shaw ubacuje iz kornera, a Harry Maguire zabija drugi pogodak za United danas.

[streamable]https://streamable.com/qcisfc[/streamable]

Oglasi

U 29. minuti vidjeli smo spektakl u režiji Bruna Fernandesa. Portugalac je namjestio loptu na 25 metara od gola i zatim je fenomenalno pogodio mrežu Pickforda za 3:0.

[streamable]https://streamable.com/14tt0e[/streamable]

Ovaj rezultat se na semaforu zadržao sve do nadoknade meča kada United stiže i do četvrtog gola. Dalot je uz dosta sreće matirao Asmira Begovića koji je u nastavku stao na gol za konačan rezultat susreta od 4:0.

[streamable]https://streamable.com/os3pq2[/streamable]

Manchester United novu sezonu Premiershipa otvara na Old Traffordu protiv Leedsa, dok Everton čeka Southampton.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Citiram ovu recenicu: "Dalot je uz dosta sreće matirao Asmira Begovića koji je u nastavku stao na gol za konačan rezultat susreta od 4:0" Pa pogledajte taj cetvrti gol, pa gol je pravo majstorstvo, Dalot je uputio lob udarac glavom iznad Begovica, Begovic je ispao naivan kao malo dijete. Nikakva sreća nije u pitanju vec majstorski namjerno izveden lob udarac glavom.
9 6
Nije.bitno
Kakva sreca kod gola Dalota?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi