Manchester United i Arsenal u borbi za igrača Barcelone
Umtiti je na izlaznim vratima Barcelone

Katalonski tim ga želi prodati

Manchester United i Arsenal u borbi za igrača Barcelone

S. Pašalić

Barcelona je prije nekoliko dana odlučila da stavi Samuela Umtitija na transfer listu kako bi dobila dodatna novčana sredstva za realizaciju transfera Neymara i Antoinea Griezmanna.

Odmah su se pojavili klubovi koji su pokazali interes za igrača Barcelone, a među njima su engleski klubovi Manchester United i Arsenal.

Topnici žele pojačati svoju odbranu za narednu sezonu, a već su se Dakoman Djene i Mario Hermoso povezivali sa ovim klubom, ali sada je prema pisanjima engleskih medija igrač Barcelone na vrhu liste prioriteta.

Francuz je imao dosta problema sa povredama prošle sezone, te je odigrao samo 15 utakmica za katalonski tim, a Clement Lenglet je zauzeo njegovo mjesto u odbrani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Glavni problem za Arsenal je što Barcelona želi dobiti najmanje 54 miliona eura. To Unitedu nije problem platiti jer Solskjaer želi također pojačati svoj tim i ima dovoljno sredstava.

Arsenal s druge strane ima ograničen budžet i navodno je spreman platiti samo 45 miliona eura za Umtitija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Hahaha. Hoće da se bore za titulu PL, a budžet im 45 mil. Cicije.
5 1
SeoRusilac
Za sve je kriv vlasnik kluba jebeni Stan Kroenke
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi