9

Komentari (9)

Ade1
GGMU!!! Manchester United je velikan uvijek bio i ostat će
RedMostar
U svom komentaru sam se vezao za taj finansijski dio jer Unitedove akcije na berzi su, mislim, najjače. Finansijski su veoma stabilni. O sportskom dijelu nisam pisao. Zato sam napisao da je možda najuspješniji klub na planeti. Govorim pragmatično, a ne navijački, ako me možete shvatiti. Zato je ulaganje u United ekonomski vrlo privlačno.
Eno30
Ne razunijem to kad kazete plastika, pa ako tako gledamo onda i Ral i Barsa itd svi su plastika koji ulazu veliki novac u igrace. Ja ipak mislim da ti trofejni klubovi nisu plastika uvjek su ulagali u igrace i uvjek su imali dobar tim. Za mene je plastika PSG, City gdje ti klubovu nigdje ih nije bilo dok ih nisu uzeli seici
RedMostar
Evo da se javi navijač Uniteda. Po čemu se razlikuje ruski, američki ili kineski novac od arapskog. Plastika je nešto u šta se uložio veliki novac i to ti nije donijelo neki veliki uspjeh. To su PSG i City. United, Liverpool ili Chelsea nisu plastika. Ovo je ulaganje u najuspješniji fudbalski klub na planeti. Ne razumiju neki šta je to biznis na svjetskom nivou.
atomskimrav
Sve uredu donekle, ali de malo pojasni po cemu je United najuspjesniji fudbalski klub na planeti?
user1665480772
Gdje su navijaci Uniteda da sad komenttirsu hahahah,svakako su plastika hahahaha
green_dragon
Jel i oni sad postaju PLASTIKA....pitam za jarana
emial766
Ovi arapi ubise fudbal. Sranje zesce
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.