Manchester United konačno pristao da proda Romelua Lukakua?

Belgijanac na korak od Intera

Manchester United konačno pristao da proda Romelua Lukakua?

E. Čaušević

Romelu Lukaku bi u narednim danima trebao napustiti Manchester United i kako stvari stoje karijeru nastaviti u Interu.

Lukaku već nekoliko dana uopšte ne trenira s ekipom Uniteda, već to radi s igračima Anderlechta. Očekuje se da će ga Crveni đavoli kazniti zbog toga jer je jasno da krži klupska pravila.

Međutim, to je najbolji dokaz da Lukaku čini sve samo da ga United proda do kraja prelaznog roka. Interes za njega pokazali su Inter i Juventus, a prema pisanju italijanskih medija dosta bliži je klubu s Meazze.

Sky Sports objavio je danas da su predstavnici Intera doputovali u London kako bi zaključili transfer Lukakua s čelnicima Manchester Uniteda. Prema posljednjim informacijama pregovori idu dosta dobro i očekuje se uskoro zvanična potvrda da je Lukaku novi igrač Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako piše Sky SPorts njegova cijena mogla bi biti oko 75 miliona eura plus bonusi što za United ne zvuči tako loše. Crveni đavoli su odustali od pregovora s Juventusom jer Paulo Dybala ne želi doći u United, te sada pokušavaju Lukakua prodati Interu.

Navodno, njegova zamjena u Manchester Unitedu mogao bi biti dojučerašnji napadač Tottenhama, Fernando Llorente, koji je trenutno slobodan igrač.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

teddy sheringham
Sa Lukakua na... Llorentea??!! Hahaha.. Ugasili se, nestali poput Nottinghama.
5 0
Mirsad
Za te pare trebali su dovesti Brunu Fernandeza iz Sportinga, momak je u prosjeku dao gol ili pružio asistenciju u svakoj utakmici koju je odigrao proše sezone u Portugalu.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi