Zanosna navijačica Građana se baš zanijela, namjerno je čekala kameru za svoju pikantnu akciju

Snimak je pregledalo 20 miliona korisnika Twittera

Zanosna navijačica Građana se baš zanijela, namjerno je čekala kameru za svoju pikantnu akciju

A. Čaušević

Jedna navijačica se zanijela dok je slavila pobjedu Manchester Cityja u finalu FA kupa kada je napravila nepristojan gest prema kamerama BBC televizije.

City je osvojio drugi ovosezonski trofej nakon što je pobijedio gradskog rivala Manchester United sa 2:1 te je sada u prilici da dođe do trostruke krune jer je prethodno osvojio Premiership, a 10. juna će igrati finale Lige prvaka.

A jedna od navijačica Građa se očito previše uživala dok je pokazivala prema snimatelju televizijske kuće.

Navijačica Cityja držala je ruku na licu oponašajući telefon dok se činilo da govori "nazovi me".

Dok je gestikulirala, potom je također sugestivno oblizala usne. Nakon njene akcije kamere su se brzo prebacile na igrače koje koji slave s publikom.

"Kratka akcija" navijačice je vrlo brzo dospjela na društvene mreže i kako to obično biva za kratko vrijeme je postala viralna.

Oglasi

"I to su svi primijetili", "Snimajući je tako uopšte mi ne smeta", "Žena iz kulture", samo su neki od komentara korisnika Twittera.

Identitet misteriozne žene još uvijek nije poznat, ali je svejedno uspjela na sebe privući toliko pažnje da je kratki snimak pregledalo skoro 20 miliona korisnika.

Nakon što se proslavila na Wembleyu bit će zanimljivo za vidjeti da li će se atraktivna plavuša pojaviti i u Istanbulu za sedam dana kada je finale Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U turskoj metropoli će sigurno biti nekoliko desetina navijača Građana i opravdano se nadaju osvajanju najprestižnijeg trofeja u klupskom fudbalu nakon što su prije dvije godine izgubili finale od Chelseaja.

Podsjećanja radi, protivnik Manchester Cityja bit će Inter, a UEFA je bez obzira na kontroverzu na utradesničarkom kupu odlučila da utakmicu sudi Szymon Marciniak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Svrha clanka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti