Na stazi Formule 1 otkriven zvučni transfer, izdali se saigrači: "Ide u Manchester United!"

Stigla je velika vijest

Na stazi Formule 1 otkriven zvučni transfer, izdali se saigrači: "Ide u Manchester United!"

A. Čaušević

Utrka Formule 1 održana u nedjelju koju je dobio Max Verstappen je privukla veliki broj poznatih lica iz svih sportova, posebno iz fudbala. 

Poznati novinar za Formulu 1, Martin Brundle je u jednom trenutku radio intervju sa ni kim drugim nego zvijezdom Chelseaja, Masonom Mountom.

Brundle je prišao Mountu i rekao: "Masone, on kaže da ideš u Manchester United?"

'On' o kojem je Brundle govorio mora bio lijevi bek i Mountov timski kolega iz Chelseaja, Ben Chilwell, koji je također bio prisutan te je razgovarao sa komentatorom F1.

Mount se brzo nasmijao na Brundleov komentar, prije nego što je ublažio odgovor na nagađanja o transferu: "Ovdje sam samo da uživam u utrci danas, nevjerovatan dan.

Brundle je svojim komentarima uvijek bio u stanju iznervirati stručnjake i mnoge druge i još jednom je pokazao da vrlo rado pita gotovo sve i to bez okolišanja.

Nakon razočaravajuće sezone za Chelsea i previranja na svim stranama, Mount je izrazio želju za odlaskom, a čini se da su dogovoreni lični uvjeti između veznjaka i Crvenih đavola.

Mountov prelazak u Manchester United izgleda sve izglednije nakon što je div sa Old Trafforda imao zadovoljavajuću sezonu plasmanom u Ligu prvaka te osvajanjem Carabao Cupa.

Čini se da će ovaj transfer odgovarati svim stranama, ali će ostaviti gorak okus u ustima navijača Chelseaja nakon što vide svog bivšeg akademca kako odlazi u redove velikog rivala.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi