16

Komentari (16)

Mele
Finale Jose - Pep... Ko ce koga nadmudriti ?? City je svakako igracki jaci, na klupi imaju strazne zamjene. Foden je svaki dan sve bolji i bolji, De Bruyne je ko beton jak na terenu.
Eno30
Sta je ove balavurdije sto ne voli Manchester a nemate pojma koliko je taj klub velak kad pisete ime tog kluba treba da pisete sa postovanjem i respektom nebitno jel bili njihov navijac ili ne. Taj klub je dozivio ogromnu tragediju i posle svega skupili se opet igraci koji su prezivjeli i harali su evropom. A sad nesto city ili celzi spominjete klubove za koje se nije znalo dok ih ovih bogatasi nisu uzeli i ulozili ogromne pare. Nemate vi pojma o fudbalu vi sami sebe mrzite zivot vam je dosadan pa vredzate druge vredzate klub takav ako ne navijas za taj klub ok nemoras navijati ali sa kojim pravom sebi dajete da vredzate takav klub idioti jedni.
Osvaldo000
Varcester je smece od kluba
Eno30
Ja bi prije reko da si ti smece od covjeka
douglasssy
Jedva docekali. Cekamo vas slijedeću utakmicu. ???
Bohemia
Liga se dobija na “malim” utakmicama. Sir. Alex Ferguson
dadopd
Cim nema penala gube glatko.
Osvaldo000
Vraceni u realnost, a to je borba za top 4. U ligi idu svim jacim u goste, a protiv top6 ekipa su nulaa
Bohemia
Lega se dobija na “malim utakmicama. Sur. Alex Ferguson
ArmiNN
Hahaha pa prosle godine su sve Toop 6 pojeli?prvo City 2x,Totenham,pa hmmm CHELSEAU PLASTIKU 4:0 PA 2:0 i bez Rashforda,Brune izg protiv Liverpoola 2:0 i to u 90min drugi gol a na Old Traffordu se Liv spasio u 86 poraza,sta blebećeš ,znaci neko izg u Liga kupu i gotova sezona,po toj logici Chelsea,Liv,Ars bi trebali ispast iz lige
Osvaldo000
Nema penala nema igre selam
Penderinos
@ArminNN sta bolan pričaš otresao vas mourinho u sred old traforda 6:1 pokri se ušima
ArmiNN
Nema sudija nema titule za Liv GG
ArmiNN
Pa sta radi Chelsea jel se bruka a 200m ulozili,sta radi Liv prvak a 7:2..znam imas kompleks al javi se kad DODJE Chelsea da se bori za Titulu sad suti
Stari_trafford
Stari_trafford
Covjek je rekao lani , ne ove sezone ..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti