Zvijezdi Reala karijera je u padu, a sada ga želi Manchester United

Očajnički traže pojačanja

Zvijezdi Reala karijera je u padu, a sada ga želi Manchester United

E. Ganibegović

Manchester United užasno je ušao u novu sezonu.

Po prvi put nakon 1992. godine ovaj tim je posljednji u prvenstvu Engleske, a nakon dva kola ima dva poraza s gol razlikom 1:6.

Crveni đavoli se stoga očajnički žele pojačati i dovesti neke nove igrače u klub kako bi sa svježom krvlju pokušali spasiti sezonu koja je tek počela.

Sinoć smo preijeli da su čelnici Uniteda zainteresovani za Casemira, kojeg smatraju savršenim čovjekom za najdeficitarniju poziciju u timu, onu defenzivnog veznog, a a sada dolaze izvještaji da žele još jednog igrača Real Madrida. 

Prema posljednjim informacijama, čini se da Manchester United pomno prati situaciju u kojoj se nalazi Marco Asensio, ofanzivni veznjak Los Blancosa. 

Španac ima ugovor samo na jednu sezonu s Galaktikosima, odnosno do ljeta 2023. godine, te se u Realu ne bi protivili njegovom odlasku u slučaju povoljnije ponude za klub.

U ovom trenutku nema pregovora između dva kluba, no situacija bi se mogla brzo promijeniti, tim više što Manchester United traži ljevonogog ofanzivnog veznjaka.

Ovog ljeta kružile su glasine da bi Newcastle mogao isforsirati Marca Asensija, igrač se povezivao i s Milanom, no na kraju je sve ostalo na tome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Što se Manchester Uniteda tiče, ako je vjerovati medijima u Evropi, taj tim "nema za koga nije zainteresovan" i "koga sve ne bi doveo u svoje redove", no čini se da ta opcija igračima baš i nije zanimljiva s obzirom na to u kakvom se stanju nalazi United posljednjih godina. 

Tako posljednji izvještaji, osim Casemira i Asensija, s Unitedom povezuju De Jonga (već odavno), Desta, Cunhu i mnoge druge fudbalere. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zoilomas
Neznam ni o kome se radi ali Utd’u ne pomaze ni da imaju Messia Ronalda I Mbappea zajedno u napadu.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi