3

Komentari (3)

Ne vjerujem da ce se desiti nesto slicno,pa United od pocetka ima 5-6 standarnih igraca prvog tima koji su povrijeđeni i koji got da je trener bio situacija bi u najmanju ruku bila slicna.Novi vlasnik kako stvari stoje razumije sve probleme j klubu i poceo je dovoditi novo osoblje koje fali u klubu i vherujem da ce ETH ostati do kraja to jeset jos citavu sljedecu sezonu koliko i ima ugovor jes sumnjam da ce placat odstetu treneru koja bi iznosila 15-20 m.
Realno01
Kakva smijurija od kluba je postao ovaj United.Nevjerovatno šta uprava kluba može samo da uradi.Od nekada takvog velikana šprdnja postala za ismijavanje.Trener je njima najmanji problem
Mel_Glupson
Hahaha prejako... obadvojica imaju kockaste glave ..uklopiti ce se sa navijačima... ggmuuuu juriššš..cmonnnnn
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.