Manchester United nudi nevjerovatnu platu Paulu Pogbi za ostanak na Old Traffordu

Ne biraju sredstva

Manchester United nudi nevjerovatnu platu Paulu Pogbi za ostanak na Old Traffordu

E. Čaušević

Francuski reprezentativac Paul Pogba pokazao je želju da ovog ljeta promijeni klub i napusti Manchester United.

Interes za Pogbu pokazali su Real Madrid i Juventus koji su spremni da ga dovedu, ali su iz Manchester Uniteda dobili negativan odgovor. Crveni đavoli ne žele prodati Pogbu koji je jedan od najvažnijih igrača ovog tima.

Ole Gunnar Solskjaer je jasno poručio da novu ekipu želi graditi oko Pogbe, ali mu u prilog ne ide to što ovaj igrač želi napustiti Teatar snova ovog ljeta.

Međutim, u Manchester Unitedu imaju jasan plan da pokušaju s Pogbom potpisati novi ugovor. U Unitedu žele preko novca da zadrže Pogbu, odnosno uvjere ga da je za njega najbolje da ostane u ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba trenutno u Unitedu sedmično zarađuje 290.000 funti, ali ako potpiše novi ugovor plata bi mogla biti skoro duplo veća. Navodno, United će mu ponuditi nevjerovatan ugovor prema kojem bi sedmično inkasirao čak 500.000 funti.

Toliku platu trenutno ima samo Alexis Sanchez, ali je gotovo sigurno da će Čileanac napustiti United ovog ljeta. Sigurno da se ovakvo ponašanje čelnicima kluba neće svidjeti Davidu de Gei koji je tražio veću platu za ostanak u Unitedu, ali to nije dobio.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Največa mesečna plata za najbolje fudbalere 20.000 evra.Ako bi jim to bilo malo neka idu radit u rudnik za 1000 evra na mjesec.
0 0
Hooruk
Dogodine ce trazit 600.000
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi