Real Madrid želi dovesti Pogbu do 1. jula i za to imaju veoma dobar razlog

Imao bi više dana za odmor

Real Madrid želi dovesti Pogbu do 1. jula i za to imaju veoma dobar razlog

E. Čaušević

U Manchester Unitedu su jasno poručili Paulu Pogbi da ga neće prodati iako on želi napustiti klub.

Pogba je u United stigao prije tri godine iz Juventusa kao ogromno pojačanje, ali jasno je da za to vrijeme nije napredovao. To je najviše zbog toga što United nikako ne može da se vrati u vrh, te je zbog toga Pogba zatražio odlazak.

U posljednje vrijeme uveliko se špekuliše o tome da će francuski reprezentativac svoju karijeru nastaviti u Real Madridu, te da čak postoji šansa da se vrati u Juventus.

No, Manchester United ne želi da ostane bez Pogbe nakon što je Ole Gunnar Solskjaer izjavio da je on igrač koji će biti glavni dio tima za narednu sezonu.

Ipak, u Real Madridu ne žele tako lako da odustanu, a ugledna Marca objavila je danas da žele što prije završiti dolazak Pogbe. Marca prenosi da je Zinedine Zidane svim silama krenuo po Pogbu, te da ga žele predstaviti na Santiago Bernabeu prije 1. jula.

Potražite više informacija na temu Serie A:

United sezonu počinje početkom mjeseca, a Real Madrid 8. juna odnosno sedam dana kasnije. Zbog toga žele završiti što prije Pogbin transfer kako bi on imao dodatnih sedam dana odmora.

Real je spreman platiti oko 120 miliona eura, dok je United za Pogbu postavio cijenu od 150 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

red devil mo
Platite cifru i dovedite. Covjek imao losu sezonu a zabio 12 golova i imao 10 asistencija. Ko svi veznjaci Reala zajedno.
1 0
eye of the tiger
Kako glupa slika
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti