Manchester United odustao od Rebića, ali za Hrvata stiže još bolja ponuda

Želi ga Chelsea

Manchester United odustao od Rebića, ali za Hrvata stiže još bolja ponuda

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić zablistao je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji čime je privukao interes mnogih klubova.

U posljednje vrijeme dosta se špekulisalo o tome da će Rebić svoju karijeru nastaviti u dresu Bayerna, ali do toga neće doći jer je Niko Kovač obećao bivšem klubu da im neće "otimati" igrače. Pored Bayerna interes za Rebića pokazao je i Manchester United, ali engleski mediji prenose da United želi dovesti Ivana Perišića i da im je Rebić rezervna opcija.

Međutim, to neće zabrinuti igrača Frankfurta jer se sada za njegov potpis bori Chelsea. Navodno, londonski klub je već kontaktirao čelnike njemačke ekipe i ponudio im oko 55 miliona eura za Rebića. The Sun prenosi da to znači da u Londonu ozbiljno razmišljaju o tome da puste Williana u Barcelonu.

Rebić je u dresu Frankfurta odigrao 56 utakmica i postigao je 12 golova. Ipak, pažnju na sebe skrenuo je igrama u dresu reprezentacije Hrvatske s kojom je napravio historijski uspjeh osvajanjem srebrene medalje na Svjetskom prvenstvu.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sabe
ovo jednostavno nema smisla , ljudi traze oko 35 mil za njeg . Barselona avakako nece Williana jer su doveli Malcona
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi