Odbijena ponuda za Edinsona Cavanija
(Foto: EPA)

Ništa od prodaje

Odbijena ponuda za Edinsona Cavanija

Midhat Šljivak

Francuski prvak PSG odbio je ponudu koja je stigla za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Francuski prvak PSG odbio je ponudu koja je stigla za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Fantastičnog fudbalera pariškog tima želio je novi menadžer Chelseaja Maurizio Sarri koji je u potrazi za vrhunskim napadačem jer ne želi u sezonu ući sa Alvarom Moratom i Olivierom Giroudom.

Poželio je Cavanija. Rukovodstvo londonskog tima mu je pokušalo izaći u susret i poslali su ponudu PSG-u, ali je ona odbijena.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije poznata cifra koju su Plavci nudili za 31-godišnjeg napadača, ali očigledno je međutim da Cavanija Sveci ne žele prodati.

Chelsea se pored Cavanije povezuje i sa napadačem Juventusa Gonzalom Higuainom, a novu napadačku opciju moraju dovesti do 9. augusta kada završava prelazni rok u Engleskoj.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi