17

Komentari (17)

NKZ1922
Stigla je zvanicna ponuda i od Sir James Ratcliffe. Naprijed INEOS!
Fejker
Zamisli citav Manchester plastican i ujedinjeni i grad ???
NKZ1922
glupani prvo provjerite sta znaci pojam "plasticni klub" i ne pravite dzaba budale od sebe
E.Car
Pare samo pare, pišaj sirotinju!!!! ManU sutra komšijama veliku ispriku ili izvinjenje zbog plastificiranja!!!! Sve ima svoju cijenu a moja je noćas velika!!!!! Sve se to sutra da uvakufit!!!!
Chelsea1
Nema od toga nista
I PSG to pokusava evo godinama. Tako da
retro
Nema vise kradje pred nosom i natezanja oko transfera…ide kupanje parama Sto se tiče “plastika” prozivki to su ovi sto se $eru u gaće sad mi smo klub koi ima svoju prošlost a Bgmi i budućnost i sa arapima i bez njih !!!!
green_dragon
Nesto kao da smrdi.....haman guma..a nije guma vec plastika se cuje...hahhahaahahha
Sars33
Plastika je klub koji prije arapa nije imao uopšte historije nikakve... to su klubovi kao City, PSG... City ima historiju u premier ligi veliku ali nisu zabilježili ništa veliko do dolaska arapa. Sto se tiče Uniteda, United je uvijek bio klub sa velikim parama. Nije plastika klub u kojem je vlasnik Arap, tako da...
CASIO
Beton, i to onaj armirani
Eno30
Samo da se rjesi ova americka porodica i United se vraca tamo gdje pripada
vence
Cekaj, je li i ManU sad plastika kao sto su Chelsea,Psg slicni? :)
Eno30
Haj ti meni sad reci po ceme plastika, de mi samo navedi primjer. Jel zato sto ce imati novac pa ljudino Mancheater je oduvjek bio jedan od najbogatih klubova. Jel United ima historiju, jel recimo Real,Barsa, Bajern itd ne ulazu pare u igrace jel i te klubove nazivas plastikom. Zapravo se pitam dali ti znas uopste sta je plastika
NKZ1922
Plastika je po pravilu klub bez historije i trofeja. Klub koji je bukvalno nastao na novcu svojih vlasnika ili citaj, "sugar daddy-a". Skolski primjer plastike je RB Leipzig, a Man City samo donekle, samo zato jer nisu biljezili nikakve uspjehe prije arapa, ali imaju dugu historiju kao klub.
Eno30
Ne mozes ti to ovim seljacinama objasnuti
FudbalskiZnalac
user1600705501
Konačno , rjesiti si Glazera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.